Descriere traseu

Traseu inot

Proba de inot se va desfasura in mare. Startul se va da de pe plaja din fata Hotelului Rex.

Numar ture:
– BRAVE: 1 tura (total 1000m)
– HERO: 2 ture (total 1900m)

Traseu ciclism

Proba de ciclism se va desfasura pe o bucla de 20km, pe doua benzi de circulatie deoparte si de alta a axului drumului securizata cu gard. Bucla este intre Aqua Magic Mamaia si Hostel Max Navodari.

La startul probei de ciclism, cei de la BRAVE vor incepe bucla spre dreapta, catre Navodari. Dupa intoarcerea din Navodari, vor continua pana la Aqua Magic in Mamaia, unde vor intoarce a doua oara si vor ajunge inapoi in dreptul Hotelului Rex. Aceasta este bucla completa de 20km, pe care cei de la BRAVE o vor parcurge de 3 ori (total 60km).

Participantii la HERO (individual si stafeta) au de efectuat 90km, 4 ture si jumatate. Jumatatea de tura se va parcurge la startul probei de ciclism dupa cum urmeaza: din giratoriul din fata Hotelului Rex, ei vor face stanga catre Mamaia, pana la Aqua Magic unde se vor intoarce si vor reveni in fata Hotelului Rex. Acest segment este de aprox. 10km si reprezinta jumatatea de tura. Din acest punct ei vor continua cu 4 bucle complete asemanatoare cu proba BRAVE.

Punct alimentare

Va fi amplasat in giratoriul din dreptul Hotelului Rex (Restaurant Mesogios), pe partea cu lacul Siutghiol, si va putea fi folosit la trecerea dinspre Navodari spre Constanta. Astfel, punctul va fi accesibil la fiecare 20km.

Inainte de acest punct (sens giratoriu) va exista o zona de littering (pentru aruncat bidoane folosite), iar dupa giratoriu va fi punctul de alimentare unde veti avea revitalizare solida (banane si produse PowerBar), isotonic si apa in bidon PowerBar, dar si sticle cu apa la 500ml de la Dorna.

Traseu alergare

Bucla de alergare are 2.6km astfel ca veti avea de parcurs:
– 3 ture pentru BRAVE (7.8km)
– 8 ture pentru HERO (21km)

Pe tura de alergare va fi amplasat un punct de alimentare la aproximativ 200m de tranzitie. Astfel ca, punctul va afi accesibil la fiecare 2.6km.