Ce este Ocean Lava Planet?
Ocean Lava Planet este mai mult decat o serie de competitii de triatlon la nivel planetar, este locul unde visele devin realitate!

Seria de triatlonuri Ocean Lava Planet ofera o posibilitate noua de a lua parte la o serie de evenimente de inalta calitate, sub umbrela unui brand independent.

Noi urmam crezul triatlonului: Prietenie, Fara drafting, Corectitudine, Excelenta, Integritate, Inspiratie, Siguranta, Distractie, Activitati pentru intreaga familie, Entuziasm.

Ocean Lava Planet inseamna evenimente de anduranta puse la cale de organizatori independenti de evenimente din diferite tari. Vrem ca sportivii sa participe la o competitie de mai mare amploare ce are finala in Lanzarote.

Toate cursele care se califica isi pastreaza propria cultura si identitate si trebuie sa garanteze si sa aprobe standardele ridicate impuse de licenta Ocean Lava.

ENTUZIASM – INSPIRATIE – COMPETITIVITATE

Ca sportivi, cunoastem cu totii sentimentul acela special de a fi realizat ceva unic. De la primele antrenamente, prin suferinta, dar si prin momentele pozitive din timpul cursei si pana la trecerea liniei de finish.

Ne dorim ca acest lucru sa fie parte din viata voastra, asa cum este parte din a noastra – vrem ca seria Ocean Lava Planet sa fie de referinta in lumea triatlonului, plina de deschidere si inspirata de lumea inconjuratoare. Impreuna vom descoperi acel sentiment fara varsta de a transforma visul in realitate.

Ocean Lava Planet este un nou brand international de triatlon, care a luat nastere in Lanzerote in 2014, odata cu triatlonul Ocean Lava Arrecife – Lanzerote. Acum a devenit un succes pe tot globul, avand 14 tari sub licenta si fiind pe cale de a ajunge la 20 pana la finalul lui 2017.

OCEAN LAVA ROMANIA – MAMAIA

In 24 iunie, statiunea Mamaia si triatlonul romanesc vor fi din nou pe harta internationala a triatlonului

Ocean Lava Romania, Mamaia, este mai mult decat competitie sportiva de anduranta, este locul unde visele devin realitate. Este un concurs pentru sportivi curajosi, bine pregatiti, dar si pentru cei care vor sa isi depaseasca limitele. Entuziasmul, prietenia, distractia si competitivitatea se vor impleti intr-o cursa cu totul deosebita.

Evenimentul din Mamaia va fi organizat la cele mai inalte standarde, avand un traseu desosebit atat prin spectaculozitate, cat si prin faptul ca este foarte rapid la probele de bicicleta si alergare.

Ocean Lava Mamaia este parte si din circuitul pe distanta semi lunga al Federatiei Romane de Triatlon – FRTRI Halfdistance Triathlon Series Events, alaturi de alte trei competitii, cea de la Mamaia fiind a doua etapa din serie.